3

Sisteme Integrate de Masura a ENergiei

roen

PRIMA PAGINA || DESPRE NOI || PRODUSE || SERVICII

Despre noi

SIMEN s.r.l.

Str Piatra Craiului nr 7, 107086 Negoiesti - Brazi, Zona Industriala DIBO, jud. Prahova, Romania
tel/fax: +40 244 434 313
fax: +40 244 434 314
mobil: +40 722 358 892

office[at]simen.ro
hgrup

Masini de bobinat toroidal, roboti pentru bobinat motoare, echipamente de masura pentru laboratoare, produse din fibra de sticla

www.toroidal.ro

SIMEN este o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 2002, de un grup de specialisti in domeniul productiei si comercializarii de aparate si echipamente pentru distributia si furnizarea energiei electrice.

SIMEN are ca obiect principal de activitate productia de aparatura si instrumente de masura, verificare si control in domeniul energiei electrice. Ponderea importantă a produselor companiei o constituie transformatoarele de masura destinate echipamentelor de masura din sistemul energetic si aplicatiilor in automatizari industriale.

Tehnologia de fabricatie consta in linii automate de productie  de import USA si Germania. Proiectarea produselor noastre este asigurata de personal calificat, cu peste 25 de ani experienta in domeniul tehnologiilor toroidale.

SIMEN are implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii, Sistemul de Management de Mediu si Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001, SR OHSAS 18001.

In cadrul SIMEN functioneza un Laborator Metrologic, capabil a efectua verificari metrologice atat pentru produsele proprii cat si pentru asigurarea de servicii metrologice catre alte companii. Laboratorul este autorizat de catre Biroul Roman de Metrologie Legala Bucuresti si DRML Ploiesti si este dotat cu echipamente de masurare de ultima generatie.

SIMEN este reprezentant autorizat pentru Romania a companiei germane RITZ INSTRUMENT TRANSFORMERS producator de transformatoare de curent si tensiune pentru masurare de medie tensiune.

Produsele pe care le fabricam si comercializam sunt certificate metrologic avand Certificate de Aprobare de Model emise de BIROUL ROMAN DE METROLOGIE LEGALA (BRML): RO 120/02, RO121/02, RO 094 ÷ 099/06.

Principalii clienţi ai SIMEN sunt sucursalele de distribuţie si furnizare a energiei electrice din cadrul SC ELECTRICA SA, Sucursalele de Servicii Electro-Energetice, companiile straine care opereaza pe piata energiei electrice din Romania: E.ON - Germania, ENEL - Italia, CEZ - Cehia precum şi constructorii de tablouri de automatizare si distributie, celule de masura, companii de instalatii electrice de medie si joasa tensiune.

SIMEN este furnizor acceptat de catre SC ELECTRICA SA Bucuresti si Sucursalele sale teritoriale pentru servicii de verificari metrologice, pentru transformatoarele  de  masura  de  curent de  joasa  tensiune,  conform Atestat nr. 9900 / 8715 si detine Autorizatii de Comercializare emise de SC ELECTRICA SA pentru transformatoare de curent pentru masurare de joasa tensiune si transformatoare de curent si tensiune pentru masurare de medie tensiune.

© SIMEN s.r.l., PRAHOVA, ROMANIA